Pepparrotstorsk,rödbetor & brynt smör
Kategori: Fisk
Här kommer jag med ett ruskigt gott recept. Få ingredienser med fantastiska goda smaker.
Ingredienser till ca 3 port:

Olja
Salt o peppar
1 pkt färska rödbetor
50 g smör
En halv färsk pepparrot
2 dl lätt cream fraiche
2 dl lättgrädde
1 msk citronjuice
Kapris
Sätt på ugnen på 175 C. Skiva torsken i lagom stora bitar och lägg i en smord form och krydda med salt och peppar.
Släng in torsken i mitten av ugnen 15 min.
Såsen gör du på cream fraiche och grädde som du låter koka upp tillsammans med färskriven pepparrot. (Spara lite till servering)
Smaka av med salt,peppar o några droppar citronjuice.
Lägg i rödbetorna i kokande vatten i ca 3 min. Häll sedan av vattnet och skär rödbetorna i klyftor.
Servera torsken med pepparrotssåsen och rödbetorna. Toppa med riven pepparrot, brynt smör och kapris.

Enjoy!