Kesofrölimpa utan mjöl
Kategori: Bak
Ett bröd som inte bara är glutenfritt,det är både hälsosamt och supergott oxå!!
Har hittat receptet från tidningen Hembakat!

Ingredienser:
5 ägg
100 g hasselnötter
100 g sötmandel
1 ¾ dl linfrön
2 dl solroskärnor
1 dl pumpakärnor
1 ½ dl sesamfrön
2 msk chiafrön
¾ tsk salt
2 tsk bakpulver
250 g Keso
Sätt ugnen på 180 C.
Vispa äggen fluffiga med en elvisp.
Blanda alla nötter,mandlar,frön,salt & bakpulver i en skål.
Rör ihop fröblandningen med äggsmeten och keson.

Häll smeten i en bakplåtsklädd avlång form,ca 1 1/2 liter.

Grädda limpan längst ner i ugnen i ca 50 minuter.
Låt den sedan svalna i formen.

Ruskigt god!