Chiapudding på kokosmjölk
Kategori: Vegetariskt
Chiafröna innehåller otroligt mycket omega 3 och andra nyttigheter såsom magnesium,kalium och zink.
Här har jag blandat ut chiafrön med kokosmjölk och toppat det hela med granatäpplekärnor och grovt hackad sötmandel.
Ingredienser till 2 port:
1 burk kokosmjölk 400 g
6 msk chiafrön
2 tsk vaniljsocker
Granatäpplekärnor
Grovt hackad sötmandel
Häll hälften av chiafröna i en burk och hälften i en annan. Tillsätt sedan halva buken kokosmjölk i varsin burk. Se till att få med både det krämiga och vätskan från kokosmjölken. Blanda i vaniljsockret,1 tsk i varje burk och rör om väl. Skaka burken och sätt på locket och låt stå över natten.
Vid servering toppar du med valfri topping. Jordgubbar,hallon,blåbär,kiwi eller annat som du tycker om.